Najnovšie recenzie zo sekcie Turistické batohy
- Výborne sedí tvarom na chrbte
- Ľahučký
- Prispôsobivosť nastavenia
Zatiaľ skúšaný len 2x na celodennej túre, ale teda výhrady nemám žiadne. Ľahučký, na chrbát mi sadol ako uliaty.
Ani som nevedela, že ho mám a teda náklad som mala asi 7-8 kg :)
zatiaľ som ho použila len raz, uvidíme časom, ale zatiaľ som spokojná a nenašla som nič, čo by mi prekážalo
malý šikovný batoh na turistiku,vyzera kvalitný,takže niečo vydrží
- Ideálny na krátke výlety
nemá
Chcel som uni batoh do prace mesta na vylety. Splna vsetko co potrebujem. Kvalita super. Velkost akurat, priehradky na notebook ine veci drobnosti, variabilne uchyty. Vrelo odporucam.
- akurát
Tu nie je čo riešiť, s Husky značkou sme spokojní, preto táto voľba. Nesklamal, výborne sadne na chrbát, je priestranný.. na túry, výlety jednička :)
- Viacero kapies
- Hrudný a bedrový popruh
- NBS systém s odvetravanim chrbta
- Pláštenka
- Kapsa na hydrovak
- Vodeodolný materiál
- Vývod na hydrovak nie je umiestnený najlepšie
- Chýba kapsicka na bedrovom popruhu
S batohom som veľmi spokojná. Objemovo je postačujúci na jednodňovú turistku. Zabalila som doň bundu, fleecovu mikinu a ešte jednu tensiu mikinu, šiltovku, peňaženku a hygienické potreby, 2l hydrovak, 1l fľašu do kapsy, veľké jablko a 2 lepené chleby. Odvetravanie chrbta je veľmi dobre a predchádza poteniu. Má dostatok kapies, nechcela som batoh ktorý má len jednu komoru s prístupom z vrchu. Chýba mi avšak kapsicka na bedrovom popruhu. Čo sa týka hydrovaku, tak vývod by mal byť umiestnený vyššie, keďže takto sa nachádza pod úrovňou lemu kapsy, v ktorej je vak uložený, hadička potom musí byť uhnuta smerom dole do vyvodu a zas smerom hore zvedena na rameno a stávalo sa často že v ohyboch sa hadicka zalomila a bolo ťažké sa napiť. Do budúcnosti to vyriešim asi tak, že si v kapse na hydrovak nastrihnem otvor na hadičku nižšie, aby išla do vyvodu rovno a nemusela sa ohýbať.
Praktický a pohodlný
- Veľmi ľahký, pekný, s množstvom vreciek, plášť proti dažďu
- Pre väčšie pohodlie by som uvítala vystuženie bedrového pásu, na to že je to unisex batoh by som ho doporučila max chudým pánom, podľa mňa skôr pre ženy
Osprey Fairview 40l rainforest green
Pridané: 16. augusta 2020
(naposledy upravené 11. septembra 2020)
Zakúpený v Bagalio
Túto cestovnú tašku som si zakúpila pretože jej rozmery sú určené pre príručnú batožinu do lietadla.
Taška je z dobrého materiálu, dobre sadne na chrbát vďaka hrubej výstuže. Celkovo odporúčam ak niekto hľadá tašku, do ktorej veľa zmestí a je kompatibilná s rozmermi pre kabínovú batožinu.
Pre mňa cena bola trošku vyššia ako by som očakávala ale vzhľadom na kvalitu a priemernú životnosť tašky by som povedala že to bola dobrá investícia.
- Design
- Funkčnosť
Presne podla ocakavani
- AG chrbtovy system
- Material
- Vetranie chrbtovej casti
Velmi kvalitne spracovany batoh, na jednodnovky viac ako postacujuci
- ľahká konštrukcia
- perfektne sedí, prispôsobiteľný na chrbát
- viacero uzatvárateľných vrecák
- stvorený na rýchle presuny
- nie je stavaný na ťažší náklad
batoh určený na niekoľkodňové rýchle presuny; výborná kvalita za neveľa peňazí
- skvely vak na paradne tury
- skvelý chrbtový systém
- bedrový pás perfektne sedí
- možnosť doplnenia hydrovaku
- odopínateľná vrchná kapsa
- vďaka postraným šnúrkam sa batoh stane mutlifunčným na výlety od 1 dňa až po celomesačný trek
- nemá integrovanú pláštenku
Batoh sa výrobcom značky Osprey veľmi podaril. Spĺňa všetko čo sa píše v popise, je veľmi ľahký a skvelé prispôsobený ženskej postave.
Perfektný dvojkomorový batoh.Veľká spodná komora,kde sa v pohoda zmestí aj veľký spacák.Viac budem vedieť zhodnotiť až pri používaní v horách.Za mňa to bola v tom množstve batohov čo som na internete pozeral jednoznačná voľba.Cena batohu vzhľadom na kvalitu prevedenia a materialov prijateľná.
Vo fotkách malo byť odfoteny aj priestor na prilbu čo niekto nemusí používať,ja tam budem nosiť paličky na turistiku.
Zobrazujem 301 - 320 zo 364 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...19 Ďalšie »