Najnovšie recenzie zo sekcie Turistické batohy
- Batoh sme vybrali na základe skúseností známych, ktorí sú veľmi spokojní. Na prvý pohľad a dotyk je batoh kvalitný. Je priestraný a má bočné vonkajšie vrecká na fľašky, ktoré som chcela.
- Naša rodina už rok využíva tento batoh a nedám na neho dopustiť. Má svoju pláštenku čiže netreba dokupovat a kopec vreciek. Teraz som kupovala pre kamošku.
- Batoh spĺňa moje predstavy, spokojnosť.
- lahký
- skladný
- Naozaj špičkový produkt, nie je čo vytknúť.
Kvalitny produkt,super.
100% praktičnosť a vzhľad
- Kvalitný materiál,zipsy YKK,veľmi dobre sedí na chrbte,perfektne sa nastavujú popruhy,je dobre vypolstrovaný.Na jednodňové túry akurát vhodná veľkosť. Spĺňa všetko čo som od neho čakal.Je to môj prvý batoh. Zatiaľ super!
- Hodila by sa kapsička na bedrovom páse. Aspoň jedna na nejaké drobnosti,ktoré chcete mať poruke. Napr. v mojom prípade na vreckový nožík,ktorý používam často.
- perfektný na jednodňové túry
- dostatočná kapacita na jedno - dvojdňové túry
- skvele sedí na chrbte (mojom širokom:)
- pekný
- vyzerá, že niečo vydrží
- zatiaľ najlepšie, čo som mal
- komfort pri nosení
- bez návodu, čo všetko na čo všetko je :)
- Elegantný batoh pre krátke a stredné túry. Možnosť pripevnenia hydrvaku je bonus. Rovnako aj drobné vrecká na rôzne maličkosti.
Skúšaný zatiaľ raz na celodňovej túre. Sedí ako uliaty. Spokojnosť. Uvidíme ako bude fungovať pri väčšom zaťažení / väčšej váhe.
objednal som si batoh,zaplatil ale zatial ani batoh ani peniaze nemam,takze moje predbezne hodnotenie ,zatial som len trosko nervozny cakam dalej.dakujewm
- Praktický..
- Pohodlné ramenné popruhy, kapsička na bedrovom popruhu, bočné vrecka /napr. na fľašu/, dobre vyzerá, dobrá cena /v zľave/
Malá nevýhoda, že len jednopriestorový, nemá sieťku na prilbu, .... a nič pre gramárov- nie je úplne najľahší
- Značka Osprey je top značka medzi batohmi.
Pre priateľku som hľadá batoh väčších rozmerov,značka je super ,kvalitne vypracovanie a bezkonkurenčná cena práve v tomto obchode.
Spokojnosť a vyhody tohoto produktu budeme ešte len spoznávať ,dakujem.
ešte som ho nemala možnosť použiť
Ľahký batoh na jednodňovú turistiku. Maximálna spokojnosť.
- Už jeden mám z predchádzajúceho obdobia. Skvelý batoh. Tento bol pre moju známu . skvelý batoh. Už jeden mám
Skvelý batoh. Už jeden užívam asi rok. Vynikajúce. Tento nový si kúpila na moje odporúčanie moja známa. Super kvalita od Mamutu.
- Malý, ľahký, skladný.
Nič.
Zobrazujem 281 - 300 zo 364 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...19 Ďalšie »