Najnovšie recenzie zo sekcie Turistické batohy
- vyzerá ok za tú cenu
- len jedna farba na výber
Ešte som tovar nevyskúšala.
- Vyzeraju spolahlive popruhy, dobre polstrovanie aj odvetravanie chrbta. Vyzera ze znesie nejaku tu zataz. Cas ukaze.
- Kvalitný materiál
- super
- Pomerne ľahký na to, aký vystužený chrbtový systém má
- Objem akurát, skvelé, že sa dá rozšíriť o 10l
- Príjemný design
- Dobrý chrbtový systém a odolný rám
- Vonkajšie vrecko
- Nastaviteľná výška dekla
- žiaden prístup spredu – menej pohyblivých častí a vyššia odolnosť
- Chýbajú popruhy na karimatku, ale tá sa dá vložiť pod dekel
Pred kúpou som sa na nový batoh pomerne dlho pripravoval, rozhodovanie bolo medzi rôznymi, od ultraľahkých až po "ultraťažké" ale pohodlne vystužené.
Nakoniec som to súžil na Osprey Exos a Deuter AC Lite.
Vyhral Deuter, pretože má odolnejšiu konštrukciu a unesie väčšiu váhu (nie, že by som chcel nosiť niečo ťažké, rád chodím naľahko) – potrebujem totiž odniesť fotovýbavu a stan pre viac osôb.
K tomu všetkému mi je sympatické nastavenie chrbtovej dĺžky, má to lepšie vymyslené ako Osprey, aj v porovnaní s najnovším Exos 2022.
- pevný odolný batoh s výstužou a ochranou chrbta voči poteniu
- Váha
- Chrbtový systém
- Objem
Zatiaľ ho mám len v skrini, ale páči sa mi veľkosť, taká akurát pre mňa a množstvo vrecák, tiež to polstrovanie na chrbte. Myslím, že je na túry praktický. Hádam, vydrží dlho.
Kvalitne spracovany produkt
Je super
- Žiadne
Tovar nevyskúšaný.
- Na to ze som objednávala ¹krát som nadmieru spokojná dakujem
- Ľahký,kvalitný
- Škoda že nemá pláštenku
kvalita produktu
kvalita
- Vyzerá kvalitne a prakticky
Batoh je veľmi ľahký a dobre sa nosí, je pohodlný. Neviem aký bude cez leto, či nebudem mať z neho mokrý chrbát? Batoh je vďaka tomu že je odolný voči vode, impregnovaný, tvrdý ako igelitové vrece, ale dá sa na to zvyknúť. Nemá ten vonkajší prístupový zips dookola ako všade uvádzajú, ale to asi aby bola zachovaná odolnosť voči vode. Na vonkajšom vrecku chýba niečo čím by sa dalo zabezpečiť keď sa naklonim, aby sa z neho nevysypali veci co sú v ňom. Uvidím koľko vydrží, ale napriek nedostatkom odporúčam.
- Kvalitný batoh.
Zobrazujem 221 - 240 zo 364 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...19 Ďalšie »