Najnovšie recenzie zo sekcie Turistické batohy
vyzera super, velkost akurat pre zeny, vela priehradok, dobre sa nosi
Mňe dobre sedí na chrbte. Kupoval som to na cyklovýlety.
Odvetraný chrbát je veľké Plus.
Ruksak je vynikajúci, akurát veľkosť pre syna na tréning a je kvalitne šitý.
- priateľ je veľmi spokojný, produkt taký ako bol opísaný
- Pekný
- Priestor vnútri je skôr úzky a hlboký
- Batoh vyzerá super už ho len otestovať v teréne
Hannah Endeavour 26l anthracite
Pridané: 16. októbra 2024
(naposledy upravené 16. októbra 2024)
Zakúpený v 4camping.sk
- Batoh je pohodlný a dobre drží na chrbte a na ramenách
- Má dostatok úložných priehradok a dostatočný pre dvoch dospelých a jedno max dve deti
- Materiál pôsobí kvalitne
- Batoh som kupoval za akciovú cenu.
Zaslúžil by si kvalitnejši zips
Máme už 3 -tic takýto batoh. Kupujeme opakovane. Veľmi dobrý a pekný
kvalitný produkt
- Materiál
- Prevedenie
- Nezmyselne popruhy
Z nejakého mne neznámeho dôvodu su na popruhoch pripevnené ďalšie popruhy. Žiadna pridaná hodnota akurát to zavadzia a pri behu to lieta sem a tam. Inak v pohode produkt
Neskutočný pomer kvalita a cena.
Hľadala som menší ruksak na jednodňovú turistiku, výrok spľňa moje kritériá. Oceňujem výborné odvetranie na chrbáte. Super farba.
- Materiály a spracovanie nezodpovedajú cene,sklamanie
topka produkt na tury,spokojnost 100 percent
- pohodlny a nastavitelny chrbtovy system
- pevny material
- vrecka na bedrovom pase, do ktorych sa zmesti mobil
- bocne sietovane vrecka s dvomi smermi vytahovania flase
- plastenka proti dazdu
- mnozstvo uchytov a kompresnych popruhov
- predny aj dolny pristup do batohu sa tazsie otvaraju - kvoli prekrytiu zipsov
Velmi pohodlny batoh pre zenu na Cestu SNP. Napriek nizkej postave (160cm), po premerani vychadzala podla tabulky velkost M/L - a po nastaveni chrbtoveho systemu sadla perfektne (ta mensia velkost je snad iba pre deti). Zbaleny batoh (~13kg) je pohodlny, netlaci na pleciach, ani na bedrach. Pohodlne pojme vybavu na spanie v utulni, jesenne oblecenie, varenie a stravu pre 1 osobu na 2 dni + 2,5 litrovy hydrovak osprey. V bocnych sietkach zostava priestor na sprej proti medvedom a flasu s rezervnou vodou. Bocne sietky maju okrem horneho vstupu aj "predny" - smerujuci na chrbat, do ktoreho sa da rukou dosiahnut bez skladania batohu. Tiez disponuju textilnymi ockami na lahsiu manipulaciu, pripadne zaistenie flasky/spreju karabinkou. Zipsovacie kapsy na bedrovom popruhu nezavadzaju a s prehladom sa do nich vojde aj vacsi smartfon. Velke otvorene vrecko pod kompresnymi popruhmi je dobre na nosenie odlozenych vrstiev oblecenia, ktore sa da zafixovat jednou prackou. Popruhy na uchytenie karimatky su zatial najlepsie co som videl. Zmesti sa do nich harmonikova penova karimatka (obvod ~54cm). Batoh s upevnenou karimatkou navyse samostatne stoji bez potreby ho o nieco opierat.
Hrubsi a pevnejsi material, ako aj mnozstvo vychytavok su vykupene vyssou hmotnostou, ale pohodlie pri noseni a celkova vybava batohu za to stoji. Tiez som sa nalozeny batoh vobec nebal chytit za lubovolny popruh, ci pracku a zdvihnut - nic nepraskalo a nepovolovalo (na toto si treba dat pozor pri lahsich a lacnejsich batohoch: za co ho zdihat, aby mi to nezostalo v ruke).
Obidva zipsy sa vplyvom prekryti trochu tazsie otvaraju - chce to najst spravny grif.
lahký, všetko je perfektne vymislené, kvalitné materiály,
moderná farba, jednoduché nastavenie praciek,
veľmi veľa funkcii.
Batoh na 20 rokov a môže využiť celá rodina.
- Ideálna veľkosť na každodenné použitie.
Ľahký batoh ideálny na trek.
Má nasraviteľný chrbát a vrchná priehradka sa dá odobrať.
- lahky
- taky, ako som si predstavovala :)
- ramenne popruhy sa mierne opieraju o krcne svaly
Zobrazujem 1 - 20 zo 364 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...19 Ďalšie »